Στην αγορά της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής είναι διαθέσιμο πλέον το νέο φρέσκο γάλα διαρκείας επτά ημερών της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση της Σχολής στα social media, πρόκειται για μία στρατηγική κίνηση, η οποία ικανοποιεί το αίτημα των καταναλωτών της για φρέσκο γάλα που διατηρείται περισσότερες μέρες στο ψυγείο και ταυτόχρονα συμβαδίζει και εναρμονίζεται με τις σύγχρονες απαιτήσεις και τα ποιοτικά στάνταρ της αγοράς.
Το φρέσκο γάλα υπόκειται σε ήπια παστερίωση, αρμέγεται από τις αγελάδες της Σχολής, παστεριώνεται και συσκευάζεται σε διάστημα λίγων ωρών. Το προϊόν διατίθεται σε 2 τύπους σε συσκευασίες του ενός λίτρου:
- Πλήρες
- Ελαφρύ
Σημειώνεται ότι το κοπάδι των αγελάδων της Σχολής κατατάσσεται στο 12% σε παγκόσμια κλίμακα σε ότι αφορά τα ανώτερα παραγωγικά χαρακτηριστικά του. Οι αγελάδες εκτρέφονται με μη γενετικά τροποποιημένες ιδιοπαραγώμενες ζωοτροφές, σε ένα άνετο περιβάλλον στις εγκαταστάσεις της Σχολής, όπου εφαρμόζονται όλα τα σύγχρονα πρότυπα διασφάλισης ποιότητας.
Ενημερωθείτε για τα προϊόντα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής στο τηλ. 2310 492700
Στην αγορά της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής είναι διαθέσιμο πλέον το φρέσκο γάλα διαρκείας επτά ημερών της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Σύμφωνα με σχετική ανάρτηση της Σχολής στα social media, πρόκειται για μία στρατηγική κίνηση, η οποία ικανοποιεί το αίτημα των καταναλωτών της για φρέσκο γάλα που διατηρείται περισσότερες μέρες στο ψυγείο και ταυτόχρονα συμβαδίζει και εναρμονίζεται με τις σύγχρονες απαιτήσεις και τα ποιοτικά στάνταρ της αγοράς. Το φρέσκο γάλα υπόκειται σε ήπια παστερίωση, αρμέγεται από τις αγελάδες της Σχολής, παστεριώνεται και συσκευάζεται σε διάστημα λίγων ωρών. Το προϊόν διατίθεται σε 2 τύπους σε συσκευασίες του ενός λίτρου: