Μαστέλο Χίου με 30% λιπαρά

Ένα νέο μαλακό καπνιστό τυρί λάνσαρε πρόσφατα η εταιρεία “Μαστέλο” από τη Χίο, που παρασκευάζεται από πλήρες κατσικίσιο γάλα. Το Μαστέλο Καπνιστό έχει 30% λιπαρά  και 42% υγρασία, συσκευάζεται σε κενό αέρος και έχει διάρκεια ζωής δυόμιση μήνες.

Το συγκεκριμένο προϊόν μπορεί να καταναλωθεί σκέτο ή να ψηθεί στο τηγάνι, ενώ είναι κατάλληλο για την παρασκευή τοστ ή ως συνοδευτικό ζυμαρικών. Συνδυάζεται επίσης με λαχαρικά, κρεατικά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνταγές φούρνου.

Κυκλοφορεί σε συσκευασία των 380 γραμμαρίων.

Ενημερωθείτε καλώντας το εμπορικό τμήμα της εταιρείας Μαστέλο στο τηλ. 22710 33011

Το συγκεκριμένο προϊόν μπορεί να καταναλωθεί σκέτο ή να ψηθεί στο τηγάνι, ενώ είναι κατάλληλο για την παρασκευή τοστ ή ως συνοδευτικό ζυμαρικών. Συνδυάζεται επίσης με λαχαρικά, κρεατικά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνταγές φούρνου.