Βραστή και καπνιστή γαλοπούλα «Πασσιάς».
Με δύο νέα προϊόντα γαλοπούλας “σφραγίστηκε” η συνεργασία της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής με τη γνωστή βορειοελλαδίτικη βιομηχανία αλλαντικών και κρέατος «Πασσιάς».
Πιο συγκεκριμένα, στα σημεία λιανικής κυκλοφορούν με τη σφραγίδα ποιότητας της Σχολής τα προϊόντα βραστή και καπνιστή γαλοπούλα «Πασσιάς», που προέκυψαν από σχετική συμφωνία που υπογράφηκε τον περασμένο Ιουνίου από τον πρόεδρο της Σχολής Δρα. Πάνο Κανέλλη και τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της «Πασσιάς», κ. Γιώργο Πασσιά.
Η διάθεση των δύο νέων προϊόντων από τα σούπερ μάρκετ έχει ήδη ξεκινήσει, με τα στελέχη της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής να συμμετέχουν στην επιλογή, επιμόρφωση και επίβλεψη των εκτροφέων γαλόπουλων, θεσπίζοντας συγκεκριμένες προδιαγραφές από την έναρξη της εκτροφής τους μέχρι την παράδοση του κρέατός τους στην «Πασσιάς». Επίσης, φροντίζουν για την εφαρμογή συστημάτων διασφάλισης ποιότητας, καθώς και για την ταυτοποίηση των προϊόντων σε κάθε στάδιο της παραγωγής μέσω ειδικών εργαστηριακών ελέγχων.
Ενημερωθείτε για τα προϊόντα «Πασσιάς» στο τηλ. 2310 681831