Το Μετόχι: Δυνατό ξίδι σε δύο τύπους.
Το ελληνικό ξίδι “Το Μετόχι” κυκλοφόρησε πρόσφατα σε σούπερ μάρκετ και καταστήματα μικρής λιανικής, το οποίο διακρίνεται για την έντονη γεύση και την οξύτητα 7 βαθμών.
Το προϊόν παράγεται από επιλεγμένα σταφύλια και είναι διαθέσιμο σε δύο τύπους:
- Λευκό, που είναι κατάλληλο να συνοδεύσει σαλάτα, χταπόδι και άλλα γεύματα
- Κόκκινο, που χρησιμοποιείται σε σαλάτα, όσπρια και στο μαγείρεμα
Το λευκό και κόκκινο ξίδι “Το Μετόχι” δημιουργήθηκε από την Οξοποιία της οικογένειας Βάττη, που δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1938.
Παράλληλα, βρίσκεται ήδη στον «αέρα» το τηλεοπτικό σποτ για το νέο δυνατό ξύδι “Το Mετόχι”.
Ενημερωθείτε για τα προϊόντα της εταιρείας στο τηλ. 210 27 12101