Νέος Μηλοκλέφτης με γεύση κεράσι.
Η παραγωγή μηλίτη στην Ελλάδα ήταν μία από τις βασικές προτεραιότητες της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας τα τελευταία χρόνια, με την εγχώρια κατανάλωση να ανέρχεται περίπου σε 40.000 εκατόλιτρα και την αξία να διαμορφώνεται σε περίπου 7 με 8 εκατ. ευρώ. Για την χώρα μας αποτελεί μία σχετικά νέα κατηγορία, η οποία όμως γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής τα τελευταία χρόνια.
Πρόσφατα μάλιστα η Αθηναϊκή Ζυθοποιία πρόσθεσε και μια νέα γεύση μηλίτη στο χαρτοφυλάκιό της, το Μηλοκλέφτη με γεύση κεράσι. Πρόκειται για ένα προϊόν που παράγεται στην Πάτρα, από ελληνικά μήλα και αποτελεί έναν υψηλής ποιότητας μηλίτη, στον οποίο έχει προστεθεί χυμός κερασιού. Ο νέος κωδικός καταναλώνεται παγωμένος από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ με την προσθήκη πάγου και περιέχει 4,5% αλκοόλ.
Ενημερωθείτε για τα προϊόντα της εταιρείας στο τηλ. 801 222 2222