Με νέους κωδικούς έχει διευρύνει τη γκάμα του το Εργαστήριο Castello, προσθέτοντας το τελευταίο διάστημα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες διατροφικές τάσεις. Στις πρόσφατες προσθήκες περιλαμβάνεται και η τυρόπιτα με αλεύρι Ζέας, ελαιόλαδο και φέτα, μυζήθρα και γιαούρτι που είναι διαθέσιμη σε συσκευασία του ενός τεμαχίου.
Το προϊόν παράγεται με χωριάτικο χειροποίητο φύλλο, φρέσκα υλικά και συνταγή από την Ήπειρο, με αλεύρι Ζέας που είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες, πρωτεΐνες, μέταλλα και φυτικές ίνες. Η πίτα μπορεί να καταναλωθεί ως πρωινό, ως ορεκτικό, ως snack αλλά και ως πλήρες γεύμα, ενώ μπορεί να καταναλωθεί ζεστή αλλά και κρύα.
Ενημερωθείτε για τα προϊόντα της εταιρείας στο τηλ. 21 0246 3925