Η ΕΛΜΑ (Ελληνική Μαστίχα) αποτελεί μια ελληνική τσίχλα με μαστίχα Χίου, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1958 και κατέχει σταθερή θέση και στα ράφια της μικρής λιανικής.
Πρόσφατα, στην αγορά έγινε διαθέσιμος και ένας νέος κωδικός, η τσίχλα ΕΛΜΑ+ Vitamins με μαστίχα Χίου και βιταμίνες C, B6 και Β12. Σύμφωνα με την εταιρεία, το προϊόν συνδυάζει τα οφέλη της μαστίχας Χίου με αυτά των βιταμινών. Δύο τσίχλες αναλογούν στο 100% της ημερήσιας συνιστώμενης ποσότητας των παραπάνω βιταμινών που χρειάζεται ο οργανισμός.
Όλες οι τσίχλες ΕΛΜΑ δεν περιέχουν γλουτένη. Επίσης, οι περισσότερες δεν περιέχουν ούτε ζάχαρη, ενώ οι νέες τσίχλες απευθύνονται και σε όλους όσοι ακολουθούν τη vegan διατροφή.