Μια μεγάλη γκάμα σε βρεφικές πάνες και προϊόντα ατομικής υγιεινής για ενήλικες περιλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο της ελληνικής εταιρείας ΜΕΓΑ. Μεταξύ άλλων, η εταιρεία διαθέτει στην αγορά τις πάνες-βρακάκι Babylino Sensitive Pants με την καινοτόμο τεχνολογία Dry-Matrix, που συγκρατεί μεγάλη ποσότητα υγρασίας στο εσωτερικό, προσφέροντας προστασία από διαρροές και τη στεγνότητα που χρειάζεται το ευαίσθητο βρεφικό δέρμα, μέρα και νύχτα. Με κάλυμμα cotton soft, βαμβακερής απαλότητας και με ανατομικό σχεδιασμό “Αll around elastic”, που ακολουθεί την κάθε κίνηση του μωρού, περιμετρικά στη μέση και στα πόδια, για τέλεια εφαρμογή.

Επιπλέον, διαθέτουν δείκτη υγρασίας σε όλα τα μεγέθη, που δείχνει πότε χρειάζεται αλλαγή η πάνα του μωρού. Κατάλληλες για να διευκολύνουν την αλλαγή της πάνας και το στάδιο εκμάθησης της τουαλέτας, αφού ανεβοκατεβαίνουν εύκολα, χωρίς απαραίτητα το μωρό να είναι σταθερό και σε ύπτια θέση.
Αποδεδειγμένα φιλικές για το δέρμα, αφού σχεδιάστηκαν με ένα καθολικό σύστημα Αγνής Φροντίδας Pure Care System, ενώ διαθέτουν μια σειρά από σημαντικές εγγυήσεις ποιότητας και ασφάλειας. Eίναι οι 1ες πάνες-βρακάκι στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση OEKO-TEX® STANDARD 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών. Κλινικά ελεγμένες με άριστα αποτελέσματα, στο Δερματολογικό εργαστήριο Dermatest (Γερμανία). Παράγονται ανέπαφα στην Ελλάδα από την 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ Α.Ε.

Ενημερωθείτε για τα προϊόντα της ΜΕΓΑ στο τηλ. 210 2419800