Νέο Hell Energy με γεύση δαμάσκηνο και αχλάδι

Η HELL Energy Hungary ανακοίνωσε ότι θα διακόψει προσωρινά την παραγωγή ποτών που περιέχουν βιταμίνες Β, εξαιτίας της συνεχιζόμενης έλλειψης αυτών των βιταμινών στην Ευρώπη. Η παύση αυτή, η οποία ξεκινά στις 17 Οκτωβρίου 2024, αναμένεται να διαρκέσει για περίπου 2-3 εβδομάδες.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι η ευρωπαϊκή έλλειψη βιταμινών Β πλήττει σημαντικούς τομείς όπως η φαρμακευτική και η βιομηχανία τροφίμων. Οι βιταμίνες Β, και ιδιαίτερα η Β12, είναι κρίσιμες για πολλές λειτουργίες του οργανισμού, όπως η υποστήριξη του ανοσοποιητικού συστήματος και η μείωση της κόπωσης. Ως αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης, η HELL υποχρεώνεται να σταματήσει προσωρινά την παραγωγή των ενεργειακών της ποτών που περιέχουν βιταμίνες Β.

Η εταιρεία διαβεβαιώνει ότι καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να περιορίσει τη διάρκεια της διακοπής και να ελαχιστοποιήσει τις συνέπειες για τους συνεργάτες και τους πελάτες της. Σημειώνεται επίσης ότι η διακοπή αφορά αποκλειστικά τα ενεργειακά ποτά της HELL, ενώ τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας παραμένουν διαθέσιμα. Η HELL συνεργάζεται στενά με προμηθευτές και διεθνείς εταίρους για την ταχύτερη δυνατή επίλυση του προβλήματος και εκφράζει την εκτίμησή της για την υπομονή και την υποστήριξη των συνεργατών και πελατών της κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.