Με μία νέα διάκριση ξεκίνησε το 2025 για τη Κετσαπομαγιονέζα Condito, καθώς απέσπασε Βραβείο Ανώτερης Γεύσης 2 αστέρων από το International Taste Institute.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας «κορυφαίοι σεφ και γευσιγνώστες, επιβεβαίωσαν αυτό που ήδη καθημερινά δηλώνουν οι καταναλωτές με την προτίμησή τους: ο μοναδικός συνδυασμός μαγιονέζας και κέτσαπ Condito είναι διπλά απολαυστικός.
Βασισμένη στην κλασική συνταγή μαγιονέζας της Condito από το 1979 χωρίς συντηρητικά ή γλουτένη και με ελληνικά αυγά αχυρώνα, η τοματένια γεύση της νέας Κετσαπομαγιονέζας είναι η τέλεια προσθήκη σε κάθε γεύμα.
H σειρά μαγιονέζας Condito με ελληνικά αυγά αχυρώνα περιλαμβάνει επίσης τις γεύσεις Μαγιονέζα Classic, Μουσταρδομαγιονέζα και Μαγιονέζα Light – μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία απόλαυσης που κερδίζει μικρούς και μεγάλους».