Μύλοι Λούλη

Έχοντας σαν στόχο τη βελτίωση των πρακτικών Εταιρικής Διακυβέρνησης, η Μύλοι Λούλη εξέλεξε το νέο της Διοικητικό Συμβούλιο, στη Γενική Συνέλευση που έλαβε χώρα την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022. Παράλληλα, η Γενική Συνέλευση ψήφισε και ενέκρινε την αλλαγή της επωνυμίας της εταιρείας από «Μύλοι Λούλη ΑΕ» σε «Loulis Food Ingredients ΑΕ».

Ο κύριος Νίκος Λούλης, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και βασικός μέτοχος της εταιρείας ανέφερε σχετικώς: “Η νέα επωνυμία της εταιρείας μας, Loulis Food Ingredients, αντικατοπτρίζει το μετασχηματισμό που έχει επιτύχει ο οργανισμός μας τα τελευταία χρόνια, από μία εταιρεία αμιγώς παραγωγό αλεύρων, σε μία εταιρεία που παράγει και διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από πρώτες ύλες για την αρτοποιία και τη ζαχαροπλαστική. Αυτός ο μετασχηματισμός, μας έχει επιτρέψει να είμαστε πιο εξαγωγικοί, αλλά και πιο κοντά στις σύγχρονες απαιτήσεις της βιομηχανίας τροφίμων, των αρτοποιών αλλά και των καταναλωτών μέσα από τα μίγματα, τα βελτιωτικά αλεύρων, αλλά και τις άλλες πρώτες ύλες που σήμερα παράγουμε και  διαθέτουμε. Το όνομα Μύλοι Λούλη θα συνεχίσει να υπάρχει ως το brand name όλων αλεύρων που προορίζονται για επαγγελματική χρήση».