“Covid-free” χαρακτήρισε τα ελληνικά προϊόντα η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Φωτεινή Αραμπατζή, η οποία συμμετείχε σε διαδικτυακό συνέδριο με θέμα “The new world of Agriculture – Smart Agro-tech in South-Eastern Europe”.
Αναλυτικότερα, η υφυπουργός δήλωσε «τα ελληνικά τρόφιμα και γενικότερα τα αγροτικά προϊόντα έχουν προβάδισμα σήμερα στην αγορά, όπως αποδεικνύει η αύξηση των εξαγωγών τους, καθώς, επιλέγοντάς τα, ο καταναλωτής, που εύλογα αναζητεί ασφαλή και ποιοτικά προϊόντα, μπορεί να είναι σίγουρος πως είναι “covid-free” καθώς η Ελλάδα είναι από τις ασφαλέστερες χώρες στην Ευρώπη».
Η υφυπουργός παρουσίασε τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την προώθηση των αγροτικών προϊόντων αλλά και τη στήριξη των παραγωγών και αναφέρθηκε στην αξιοποίηση της σύγχρονης τεχνολογίας.