Vegan χούμους από την Condito
Η εταιρεία Condito έχει επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της με μια vegan σειρά σαλατών, που είναι κατάλληλη και για τα ψυγεία της μικρής λιανικής. Πρόκειται για τη σειρά Condito «The Green Line», που πριν από λίγο καιρό επεκτάθηκε με έναν νέο κωδικό, το vegan & gluten-free Χούμους. Το προϊόν είναι εμπνευσμένο από την ανατολίτικη κουζίνα, παράγεται με ταχίνι και λεμόνι και ανήκει στην οικογένεια των νηστίσιμων σαλατών της εταιρείας, αποτελώντας κατάλληλη επιλογή για την περίοδο της Σαρακοστής. Στα άμεσα σχέδια της εταιρείας είναι η περαιτέρω ενίσχυση και επέκταση του brand Condito The Green Line σε νέες κατηγορίες με καινοτόμα και προϊόντα, ακολουθώντας τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις που κυριαρχούν πλέον στην αγορά.
Ρόφημα αυγού από τα Ηπειρώτικα Αυγά
Ένα παστεριωμένο 100% ασπράδι αυγού σε συσκευασία των 500 ml είναι διαθέσιμο στην αγορά από τα Ηπειρώτικα Αυγά, ένα προϊόν που ανταποκρίνεται στο νέο, πιο υγιεινό μοντέλο διατροφής και άσκησης που υιοθετούν πλέον αρκετοί καταναλωτές. Πρόκειται για ένα υψηλής διατροφικής αξίας ασπράδι αυγού, με ονομασία προέλευσης, που δεν περιέχει γλουτένη, συντηρητικά και λιπαρά ενώ αποτελεί πηγή πρωτεϊνών, καλύπτοντας τις καθημερινές ανάγκες του ανθρώπινου οργανισμού. Παράλληλα, με το ασπράδι των Ηπειρώτικων Αυγών, οι καταναλωτές μπορούν να δημιουργήσουν δικές τους παρασκευές, όπως ομελέτες, μαρέγκες, μους και σνακ ή κρύα ροφήματα.
Jumbo με γεύση pizza
Ακολουθώντας τις σύγχρονες διατροφικές επιταγές και την αυξανόμενη ζήτηση στην αγορά για προϊόντα χωρίς γλουτένη, η εταιρεία Ohonos Snack επέκτεινε τη σειρά Jumbo με μια νέα γεύση. Πρόκειται για το νέο σνακ Jumbo με γεύση pizza, που κυκλοφορεί σε σχήμα δαχτυλιδιού και παράγεται από καλαμπόκι. Είναι διαθέσιμο σε σούπερ μάρκετ και καταστήματα μικρής λιανικής σε συσκευασία των 85 γραμμαρίων.
Πίτσα χωρίς γλουτένη και λακτόζη από τη Χρυσή Ζύμη
Μετά το λανσάρισμα των γευστικών προτάσεων Barbeque, Special και Margherita, που κυκλοφόρησαν στην αγορά το τελευταίο χρονικό διάστημα, η εταιρεία Χρυσή Ζύμη διεύρυνε περισσότερο την γκάμα της στην κατηγορία της κατεψυγμένης πίτσας με ένα προϊόν χωρίς γλουτένη. Στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας προστέθηκε η PIZZA MARGΗΕRITA χωρίς γλουτένη και χωρίς λακτόζη, ένα προϊόν με λεπτή και τραγανή ζύμη, ζυμωμένο με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, με ιταλική μοτσαρέλα, ειδικά σχεδιασμένο για μία gluten-free εμπειρία. Η PIZZA MARGΗΕRITA χωρίς γλουτένη και χωρίς λακτόζη έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε σάκχαρα και κυκλοφορεί σε συσκευασία του ενός τεμαχίου, με βάρος 350 γραμ. Τοποθετείται κατευθείαν από την κατάψυξη στον φούρνο και είναι έτοιμη προς κατανάλωση σε περίπου 15 λεπτά.
Ζυμαρικά MISKO χωρίς γλουτένη
Πρόσφατη «άφιξη» στα ράφια των καταστημάτων αποτελούν και τα ζυμαρικά MISKO χωρίς γλουτένη. Πρόκειται για μια εναλλακτική πρόταση για εκείνους που επιθυμούν να καταναλώνουν ζυμαρικά, αλλά είτε έχουν δυσανεξία στη γλουτένη είτε πάσχουν από κοιλιοκάκη ή απλώς επιλέγουν μια διατροφή απαλλαγμένη από τη γλουτένη. Η MISKO προσφέρει την επιλογή χωρίς γλουτένη σε δύο τύπους, σπαγγέτι και πέννε Ριγκάτε. Τα νέα ζυμαρικά παρασκευάζονται από 100% αλεύρι λευκού και κίτρινου καλαμποκιού.
Τσιπς, μίνι rolls και ρυζογκοφρέτες riceUP!
Η εταιρεία riceUP!, η μεγαλύτερη οικογένεια προϊόντων ρυζογκοφρέτας, διαθέτει μία τεράστια γκάμα από πεντανόστιμα και υγιεινά σνακ χωρίς γλουτένη με βάση το καστανό ρύζι. Τραγανά τσιπς σε περισσότερες από 20 γεύσεις, αφράτα μίνι rolls για όλες τις ώρες και όλες τις ηλικίες και φυσικά τις εξαιρετικά νόστιμες και κλασικές ρυζογκοφρέτες. Όλα τα προϊόντα της σειράς είναι χωρίς συντηρητικά και χρώματα, πλούσια σε φυτικές ίνες και με λίγες μόνο θερμίδες. Έχουν διάρκεια ζωής 12 μήνες, ενώ διατίθενται σε μοντέρνες και πρακτικές συσκευασίες.
Υπερ-μπάρες δημητριακών από την Κοχύλι Σοκολατοποιία
Οι Υπερ-Μπάρες Δημητριακών Kollias Family χωρίς γλουτένη και χωρίς ζάχαρη αποτελούν ένα από τα κορυφαία λανσαρίσματα της σοκολατοποιίας Κοχύλι, η οποία και ακολουθεί εδώ και χρόνια τις τάσεις της υγιεινής διατροφής για τα προϊόντα της. Οι εν λόγω υπερ-μπάρες είναι άψητες, με φυτικές ίνες και superfoods, αποτελώντας ένα υγιεινό σνακ που επιλέγουν ακόμη και αθλητές. Βγαίνουν σε 4 γεύσεις: Φρούτα, Σοκολάτα, Ηλιόσπορος και extra Σοκολάτα.
Λουκάνικο με κρασί Μπρούσκο από την Πατεράκης
Η Πατεράκης Α.Ε. είναι μια Κρητική οικογενειακή επιχείρηση εύρωστη και δυναμική. Ασχολείται με την επεξεργασία, την τυποποίηση και την εμπορία νωπών, κατεψυγμένων κρεάτων και παρασκευασμάτων. Έχοντας ως έμπνευση τις ομορφιές της Κρήτης δημιουργεί τοπικά παραδοσιακά προϊόντα που παραμένουν το ίδιο αγνά και σπιτικά. Ένα από αυτά είναι και το «Λουκάνικο φρέσκο με κρασί μπρούσκο». Πρόκειται για μια παραδοσιακή συνταγή από τα ορεινά χωριά των Χανίων. Ένα φρέσκο λουκάνικο χωρίς βράσιμο ή κάπνισμα. Αποτελείται από 85% καθαρό κρέας και είναι ένα προϊόν που δεν περιέχει γλουτένη, ενώ κατά την παρασκευή του χρησιμοποιείται το ορυκτό ροζ αλάτι Ιμαλάϊων. Το κρητικό ρωμαίικο κρασί Μπρούσκο του προσδίδει μια ιδιαίτερη λεπτή νότα γεύσης και σε συνδυασμό με τα άγρια κρητικά βότανα, όπως το θυμάρι και η ρίγανη, αποκτά αυτή την ξεχωριστή γεύση που το καθορίζει και το κάνει ξεχωριστό ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.