Δέλτα: Νέα επιδόρπια γιαουρτιού από αμύγδαλο

Δέλτα: Νέα επιδόρπια γιαουρτιού από αμύγδαλο. 

Με νέα επιδόρπια γιαουρτιού από καρπό αμυγδάλου επέκτεινε πρόσφατα το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της η γνωστή γαλακτοβιομηχανία Δέλτα.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία, ακολουθώντας την παγκόσμια τάση της αυξημένης ζήτησης για φυτικά υποκατάστατα γαλακτοκομικών προϊόντων, λάνσαρε τη νέα σειρά φυτικών επιδορπίων με καλλιέργεια γιαουρτιού σε 4 γεύσεις με βάση τα ελληνικά αμύγδαλα. Τα προϊόντα “Αμύγδαλο” είναι 100% φυτικά, εμπλουτισμένα με ασβέστιο και βιταμίνες κατάλληλα για περιόδους νηστείας και για χορτοφαγική διατροφή.

Κυκλοφορούν σε συσκευασία των 170 γραμμαρίων στις γεύσεις:

  • ροδάκινο
  • βανίλια
  • αχλάδι
  • μπλούμπερι

Ενημερωθείτε για τα προϊόντα Δέλτα στο τηλ. 210 3494000