H Χαλβατζής Μακεδονική ανακοίνωσε την βράβευση με 2 αστέρια του προϊόντος Παντζάρι στον Ατμό «Αγρόκηπος Χαλβατζή» από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης (International Taste Institute) των Βρυξελλών.

Σύμφωνα με την εταιρεία, “η πολύχρονη συντονισμένη προσπάθεια και προσήλωση στην ποιότητα και την ελληνική υγιεινή διατροφή απέδωσε καρπούς. Μετά από αυστηρούς ελέγχους που διενήργησε το Διεθνές Ινστιτούτο, βράβευσε με 2 χρυσά αστέρια το Παντζάρι στο Ατμό «Αγρόκηπος Χαλβατζή» μία πιστοποίηση ποιότητας που αναγνωρίζεται διεθνώς. Το προϊόν εξετάστηκε και καταναλώθηκε σε φυσιολογικές συνθήκες. Όπως δηλαδή το απολαμβάνουμε σε ένα απλό, οικογενειακό γεύμα. Η Χαλβατζής Μακεδονική θα επιμείνει στο διεθνή δρόμο της διάκρισης των προϊόντων της Ελληνικής γης, πιστή στην αποστολή της να εξελίσσει την διατροφή με καινοτόμα διατροφικά προϊόντα προστιθέμενης αξίας”  δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του ΔΣ της εταιρίας Λεωνίδας Χαλβατζής με αφορμή την νέα διάκριση.