Από σήμερα 26 έως και τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου, στα πλαίσια της έκθεσης ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2018, επισκέπτες αλλά και επαγγελματίες του οίνου θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα κρασιά ΕΟΣ Σάμου, στο Περίπτερο της Περιφέρειας Β. Αιγαίου (θέση Β 44 – Β 46), στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.
Παράλληλα, στο κεντρικό event «Πίνουμε Ελλάδα», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Ιανουαρίου από τις 19.00 έως τις 21.00, ο bartender Κώστας Μπάσης, ο οποίος επιμελείται το event, μαζί με την ομάδα του θα δημιουργήσουν απολαυστικά cocktails με βάση το σαμιώτικο μοσχάτο, το οποίο θα συνδυαστεί δημιουργικά με ιδιαίτερα αποστάγματα και ελληνικά βότανα.
Θα διεξαχθεί επίσης, η εκδήλωση «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» με το chef Λευτέρη Λαζάρου, ο οποίος θα επιμελείται το food pairing με ειδικές γαστρονομικές δημιουργίες από την κουζίνα του. Τον ίδιο θα συνοδεύει μια έμπειρη ομάδα από chef και μάγειρες.