Επέκταση της γραμμής παραγωγής για τη μικροζυθοποιία «Σόλο».
Ένα χρόνο μετά τα εγκαίνια του νέου της ζυθοποιείου στην Καλλιθέα Ηρακλείου, η Κρητική μικροζυθοποιία «Σόλο» προχώρησε πρόσφατα σε επέκταση της γραμμής παραγωγής της με την προσθήκη 5 νέων δεξαμενών ζύμωσης τετραπλασιάζοντας την παραγωγική της δυναμικότητα σε 200.000 λίτρα ετησίως.
Τέσσερα χρόνια μετά την εμφάνιση της στην ελληνική σκηνή της craft ζυθοποιίας η Σόλο έχει κυκλοφορήσει πάνω από 45 ετικέτες μπίρας στην εγχώρια και διεθνή αγορά, μεταξύ των οποίων, αρκετές σε συνεργασία με διεθνείς ζυθοποιίες από κάθε γωνιά του πλανήτη. Στο πλαίσιο επέκτασης του διεθνούς δικτύου της, η εταιρεία έκανε πρόσφατα και την επίσημη είσοδο της στη Σκανδιναβία με προωθητικές ενέργειες στις 10 σημαντικότερες πόλεις της Νορβηγίας.