Γιαούρτι χωρίς λακτόζη από την Κρι Κρι.
Ένα γιαούρτι που μπορεί να καταναλωθεί από άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη λάνσαρε πρόσφατα στην αγορά η γνωστή γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι. Το γιαούρτι Κρι Κρι αγελάδος χωρίς λακτόζη, με 2% λιπαρά, παράγεται από 100% ελληνικό γάλα ημέρας και μειώνει τα δυσάρεστα συμπτώματα, χωρίς να υστερεί σε γεύση σε σχέση με τα κανονικά γιαούρτια. Είναι διαθέσιμο στα ψυγεία των σούπερ και μίνι μάρκετ σε πολυσυσκευασίες των τριών τεμαχίων.
Η εταιρεία Κρι Κρι αποτελεί μια κερδοφόρα εξαγωγική γαλακτοβιομηχανία που κατέχει σαν μάρκα τη δεύτερη θέση σε όγκο στην ελληνική αγορά γιαουρτιού και παγωτού. Οι ποιοτικές πρώτες ύλες και η τεχνογνωσία της 100% ελληνικής γαλακτοβιομηχανίας με έδρα τις Σέρρες καθιστούν την εταιρεία ως έναν από τους καθιερωμένους παίκτες του κλάδου.
Ενημερωθείτε για τα προϊόντα Κρι Κρι στο τηλ. 21 0559 3600