Η εταιρεία “Χιών” μέλος της “Ελλα-δικά μας”.
Τελευταία προσθήκη για την πρωτοβουλία “Ελλα-δικά μας” αποτελεί η εταιρεία “Χιών”, πρωτοπόρα στον κλάδο της επεξεργασίας θαλασσινού αλατιού, συνεχίζοντας έτσι την αριθμητική διεύρυνση των μελών της, που αγγίζουν πλέον τον αριθμό των 48 με εκπροσωπους από ποικίλες κατηγορίες του ελληνικού επιχειρείν.
Έχοντας λάβει την απαραίτητη πιστοποίηση από την Eurocert, τα προϊόντα της ΧΙΩΝ φέρουν πλέον το σήμα αναγνωρισιμότητας “Ελλα-δικά μας”, ενημερώνοντας το καταναλωτικό κοινό για την ελληνικότητα του τρίπτυχου της Έδρας, Παραγωγής και Ιδιοκτησίας της εταιρείας.
Με έδρα την Πάτρα, η “Χιών” εργάζεται από το 1935 θαλασσινό αλάτι των αλυκών Μεσολογγίου.
Αποτελεί την πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που πιστοποιήθηκε με το διεθνές πρότυπο ISO 9002:1994, για την επεξεργασία του θαλασσινού αλατιού, ακολουθώντας σταθερά βήματα καινοτομίας στον κλάδο, όπως το λανσάρισμα χονδρού αλατιού στην αγορά σε λειτουργική φιάλη ΠΕΤ.