Ένα νέο οίνο από την ελληνική ποικιλία Μαλαγουζιά πρόσθεσε στη σειρά Cavalieri η NICO LAZARIDI. Πρόκειται για το κρασί MALAGOUSIA Cavalieri, στο οποίο, σύμφωνα με την εταιρείας, οι θερμοκρασίες οινοποίησης κρατήθηκαν χαμηλές και, χάρη στην επαφή με τις οινολάσπες κατόπιν της ζύμωσης, χαμήλωσε η ένταση του μονότονουτερπενικού χαρακτήρα με σκοπό να επιτευχθεί μια μεγαλύτερη αρωματική πολυπλοκότητα.
Το αποτέλεσμα είναι ένας οίνος με έντονη μύτη από ανθικές και βοτανικές νότες και μαζί ελαφριά αρώματα πυρηνόκαρπων και εσπεριδοειδών φρούτων. Το σώμα είναι μέτριο, με ευχάριστη οξύτητα και μακρά αρωματική επίγευση. Μπορεί να συνδυαστεί με ένα ευρύ φάσμα γεύσεων, τόσο της μεσογειακής, όσο και της ασιατικής κουζίνας,με πιάτα θαλασσινών και λιπαρά ψάρια, όπως ο σολομός και το σκουμπρί. Μπορεί Επίσης να συνοδεύσει πιάτα με ψητά πουλερικά, ζυμαρικά, ριζότο, κρεμώδεις σάλτσες, πράσινες σαλάτες και λαχανικά.