Τα τελευταία χρόνια αρκετές γαλακτοβιομηχανίες επενδύουν στο κεφίρ, καθώς πρόκειται για ένα super food με ισχυρή προβιοτική δράση που παρουσιάζει αυξημένη ζήτηση.

Το δικό του Κεφίρ λάνσαρε πρόσφατα και ο Συνεταιρισμός Αγελαδοτρόφων Ανατολικής Πελοποννήσου, που είναι γνωστός για τα προϊόντα με την ετικέτα “Το Γάλα του Μοριά”.

Το Κεφίρ παράγεται από ημιαποβουτηρωμένο γάλα (1,5% λίπος) με προσθήκη καλλιέργειας κεφίρ. Διατίθεται μετά από ζύμωση και ωρίμανση με διάρκεια ζωής 15 ημερών. Είναι διαθέσιμο στην αγορά σε συσκευασία του 0,5lt.

Ενημερωθείτε για τα προϊόντα του συνεταιρισμού στο τηλ. 27510 86029