Ο Όμιλος Εταιρειών Mantis διευρύνει την επιχειρηματική του δραστηριότητα και το χαρτοφυλάκιό του, αφήνοντας το αποτύπωμά του και στην παραγωγή ελληνικών ποιοτικών αποσταγμάτων, με πρώτο το Τσίπουρο Καλαϊτζή.

Το Τσίπουρο Καλαϊτζή παράγεται σχεδόν έναν αιώνα με τα ίδια υλικά. Παρασκευάζεται από αρωματικά ελληνικά στέμφυλα από τη Θεσσαλική γη. Σύμφωνα με την εταιρεία “το Μοσχάτο, η Μαλαγουζιά, το Σαββατιανό, ο Ροδίτης και το Ασύρτικο συναντιούνται, σε ένα αρμονικό πάντρεμα και ζυμώνονται, στις ιδανικές συνθήκες, πάντα με την ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα του οινολόγου. Μαλακό, φινετσάτο και ειλικρινές χάρη στη διπλή απόσταξή του σε χάλκινο άμβυκα ασυνεχούς απόσταξης, το Τσίπουρο Καλαϊτζή, γεννιέται με υπομονή, πείσμα και αφοσίωση”.

Σήμερα, ο Όμιλος Εταιρειών Mantis συνδυάζει την παράδοση με τις σύγχρονες οινοποιητικές και αποστακτικές μεθόδους, δημιουργώντας το Mantis Greek Spirits Collection, μία επιλογή από τέσσερα ξεχωριστά ελληνικά αποστάγματα.