Ένα νέο προϊόν κυκλοφόρησε πρόσφατα στην αγορά από την εταιρεία Βιοαγρός, η οποία λάνσαρε ένα νέο βιολογικό γιαούρτι για παιδιά σε συσκευασία των 130 γραμμαρίων.
Πρόκειται για τον κωδικό Βελουδάκι, που παράγεται, σύμφωνα με την εταιρεία, από 100% φρέσκο ελληνικό βιολογικό κατσικίσιο γάλα. Εντός λίγων ωρών από την στιγμή της συλλογής του γάλατος, αρχίζει η παστερίωση του σε ειδικές εγκαταστάσεις, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στη διατήρηση όλων των θρεπτικών συστατικών του. Αφού πήξει το γιαούρτι, τοποθετείται σε τσαντίλες (πάνινες σακούλες) και παραμένει εκεί για 24 ώρες όπου στραγγίζεται με παραδοσιακό – φυσικό τρόπο.