Το στραγγισμένο γιαούρτι αποτελεί το νέο προϊόν του εκπαιδευτικού αγροκτήματος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Πρόκειται για ένα γιαούρτι 100% χειροποίητο, με ιδιαίτερη γεύση και κρεμώδη υφή.
Το στραγγισμένο παράγεται τηρώντας με ακρίβεια την παραδοσιακή τεχνική παραγωγής γιαουρτιού με απόλυτα φυσική στράγγιση, ενώ δεν περιέχει συντηρητικά, ορμόνες, πηκτίνη, γλυκαντικές ουσίες, ούτε προσθήκη κρέμας.
To προϊόν είναι διαθέσιμο στα ψυγεία των μεγάλων αλυσίδων σούπερ μάρκετ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στη μικρή λιανική της Θεσσαλονίκης και στο campusstore της Σχολής. Κυκλοφορεί σε συσκευασία των 180 γραμμαρίων στους τύπους:
-5% λιπαρά
-2% λιπαρά
Ενημερωθείτε για τα προϊόντα της ΑΓΣ στο τηλ. 2310-492-700