Η ΕΛΜΑ (Ελληνική Μαστίχα) αποτελεί μια ελληνική τσίχλα με μαστίχα Χίου, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1958 και κατέχει σταθερή θέση και στα ράφια της μικρής λιανικής.
Πρόσφατα, στην αγορά έγινε διαθέσιμος και ένας νέος κωδικός, η τσίχλα EΛΜΑ Soft Sticks Sugarfree. Σύμφωνα με την εταιρεία, πρόκειται για την πρώτη ελληνική τσίχλα σε φυλλαράκι, η οποία είναι μαλακή τσίχλα με τη γεύση της μαστίχας Χίου. Έχει τη μεγαλύτερη συνολικά περιεκτικότητα σε μαστίχα από όλες τις τσίχλες (32,2%).
Σημειώνεται ότι όλες οι τσίχλες ΕΛΜΑ δεν περιέχουν γλουτένη. Επίσης, οι περισσότερες δεν περιέχουν ούτε ζάχαρη, ενώ οι νέες τσίχλες απευθύνονται και σε όλους όσοι ακολουθούν τη vegan διατροφή.